Om oss

Om oss

Dranges Takst og Bygg AS

Dranges Takst og Bygg AS ble etablert i 2015. Vi utfører alt innen bygg, takstering av skader, reklamasjoner og bistand ved overtagelse/visning. Vi har over 50 års erfaring i byggebransjen.

Innen bygg tilbyr vi alt innen rehabilitering (oppussing), samt tilbygg, nybygg, garasjer og badet. Vår visjon er å tilby våre kunder en komplett pakke når de bruke oss. Vi står for byggesøknader, tegninger, godkjenninger, nødvendig prosjektering, samt anskaffelse av andre faggrupper der det trenges. Hos oss får du som kunde god og forståelig kommunikasjon, kombinert med oversiktelig og forståelig tilbud og avtaler.

Innen takst tilbyr vi skadetakst, takst ifbm reklamasjoner, oppfølging av byggelån, bistand med visning eller overtagelse.

I tillegg har vi utviklet et konsept vi har valgt å kalle «Fagmann». Dette konseptet går ut på å tilby bistand i forbindelse med byggesaker og oppfølging av dette. Velger du å ha en  «Fagmann på visning» blir vi med deg på visning for å kunne hjelpe med å gjøre et informativt valg, samt gi reelle kostnadsoverslag på utbedringer og oppgraderinger du som kunde måtte ønske. 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle