Reklamasjonstakst

Våre tjenester

Reklamasjonstakst

Slett håndverk er noe man ikke skal ta lett på, og skulle du oppdage en mangel eller skade på boligen din må du reklamere på dette som fort som mulig.  I noen tilfeller er det faktisk sånn at du kan miste retten på kravet om du reklamerer for sent!

Det er viktig å være klar over for deg som forbruker at den absolutte fristen for reklamasjon på skade er fem år. I tillegg begynner denne fristen å løpe i det sekundet arbeidet er avsluttet, eller i det øyeblikket du overtar boligen.

Selve reklamasjonstaksten utføres som en uavhengig rapport.

Vi hjelper deg med reklamasjonstakst

Ved reklamasjon skal du varsle både håndverker og selger av boligen om at det foreligger en mangel. Her lønner det seg å reklamere skriftlig, og du kan fint reklamere på e-post. Da har du muligheten til å dokumentere at reklamasjon er gjort innen fristen, om det skulle bli nødvendig.

Kontakt oss i Dranges Takst & Bygg når du har behov for reklamasjonstakst. Vi organiserer alt av dokumentasjon av mangelen med bilder, video og tegninger, og skriver en full rapport.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle