Bad

Badet
Våre tjenester

Bad

Skal du bygge nytt bad eller pusse opp ditt eksisterende baderom eller våtrom? Den jobben tar vi gjerne for deg. Som godkjent våtromsbedrift leverer vi alle løsninger for bad og våtrom.

Det er viktig å påpeke at det finnes flere aktører på markedet som ikke står i stil til det de utgir seg for, eller som ikke har kunnskapene i orden. Når det kommer til bad og våtrom er det viktig å velge de du vet har orden i sysakene, ellers kan dette fort bli en dyr opplevelse. Med oss med på laget er du sikret at jobben blir gjort av fagfolk med kompetansen i orden.

Badet er nemlig et av de viktigste rommene i boligen din, og må bygges ut i fra strenge normer og regler. I tillegg er dette rommet en av dine dyreste investeringer. Enten du skal pusse opp badet eller bygge nytt bad eller våtrom, har vi både kunnskapen og kompetansen du leter etter.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle