Tjenester

Våre tjenester

Søknad og rådgivning

Byggesøknad

Det å skrive en byggesøknad kan være en lang og krevende prosess. Vi hjelper deg å navigere gjennom dette havet av regler som må følges.

Energirådgivning

Energirådgiveren kommer med forslag og råd om energitiltak. Disse rådene kan hjelpe deg å effektivisere byggets energiforbruk.
Våre tjenester

Takst

Skadetakst

Det er viktig å sikre et godt grunnlag for erstatning når en skade har skjedd. Vi har spesiell kompetanse når det kommer til skadetakst.

Verditakst

Om du skal selge, bygge nytt, bygge om eller foreta skifte samt refinansiere lån, kan det være lurt for deg å gjennomføre en verditakst.

Reklamasjonstakst

Det er viktig å være klar over for deg som forbruker at den absolutte fristen for reklamasjon på skade er fem år.
Våre tjenester

Snekker

Nybygg

Går du med planer om å bygge drømmehuset? Vi tar gjerne jobben med å oppføre ditt nybygg, og hjelper deg fra kun tomt til nøkkelferdig bolig.

Tilbygg

Har det blitt for trangt hjemme hos deg? Vi sørger for at ditt tilbygg står i stil med resten av boligen din.

Garasje

Kontakt oss når du skal bygge din nye garasje! Vi tar oss av hele byggeprosessen, enten garasjen din er søknadspliktig eller ei!

Rehabilitering av bolig

Vi nordmenn er selverklærte verdensmestere i oppussing, men det er noe helt annet når vi snakker om større rehabiliteringsprosjekter.

Bad

Vi leverer alle løsninger for bad og våtrom. Dette er rom som virkelig bør bygges av fagfolk!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle