Byggesøknad

Byggesøknad
Våre tjenester

Vi hjelper deg med din byggesøknad!

Vi vet at det å skrive en byggesøknad kan være en lang og krevende prosess. Det er et hav av regler som må følges, og om du ikke er helt sikker på hvordan du skal navigere i dette havet, kan det være fint med hjelp fra noen som kan det.

Kontakter du oss så fikser vi byggesøknaden for deg. Mange byggeprosjekter krever byggesøknad, Det kan være alt fra nybygg, ombygging og påbygging samt oppføring av garasje og hus.

Samtidig er det en del mindre byggeprosjekter som ikke krever byggesøknad. Her kan reglene være uklare for et utrent øye. Det finnes helt klart en del fallgruver. Det er bygningsmyndighetene i kommunen din som avgjør om byggeprosjektet ditt krever søknad eller ei. Siden reglene kan være ulike fra kommune til kommune er det lurt å alliere seg med noen som kan ting som dette.

Vår erfaring på området sørger for at din byggesøknad leveres slik den skal. Så slipper du lenger ventetid enn nødvendig for ditt byggeprosjekt!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle